Wie ben ik

Ik ben Marie-José de Roy van Zuydewijn. In mijn werk doe ik niets liever dan organisaties ondersteunen in tijden van verandering. Als personal assistant van een directeur of manager schep ik de juiste voorwaarden om de interne organisatie goed te laten verlopen en te verbeteren. Probleemdossiers in organisaties pak ik graag aan. Ik heb een goed gevoel voor interne verhoudingen en zie snel waar kansen en obstakels liggen.
Mijn werk is van hoge kwaliteit: accuraat, snel en doeltreffend. Vertrouwen en oprechtheid zijn mijn kernwaarden. Ik ben zeer resultaatgericht, proactief, praktisch, energiek en ondernemend. Ik geloof in samenwerking en lever daar met mijn gevoel voor humor, realiteitszin en nuchterheid altijd en overal een positieve bijdrage aan. Door mijn jarenlange ervaring in zeer diverse organisaties kan ik snel inhaken op de cultuur binnen een bedrijf. In de praktijk is gebleken dat ik daardoor veel energie in een organisatie kan brengen.
Ik ben snel en flexibel inzetbaar als:

• Personal assistant
• Projectmanager
• Secretariaatsmedewerker
• Administratieve duizendpoot en troubleshooter

Heb ik uw interesse gewekt en wilt u graag een persoonlijk gesprek?
Neem contact met mij op!

Profielfoto

Brochure

download
de brochure