Secretariaat

Een goed secretariaat ondersteunt de directie of het managementteam probleemloos. Dat scheelt veel tijd en ergernis. Bij een haperend secretariaat stapelt het werk zich op en worden taken niet effectief uitgevoerd. In zo’n geval kan ik helpen om de structuur snel terug te brengen, de digitale en papieren informatiestromen te stroomlijnen en het time management te verbeteren. Vaak ontbreekt het aan goede werkprotocollen binnen een secretariaat. Als dit het geval is, help ik een opdrachtgever met het schrijven van een duidelijk en overzichtelijk handboek. Dat is een duurzame investering in een goed functionerend secretariaat! Het standaardiseren van werkprocessen helpt de medewerkers om beter en productiever te werken.
Daarnaast kan ik worden ingeschakeld voor het opzetten van een nieuw secretariaat, vervanging van medewerkers tijdens zwangerschap, ziekte of langdurig verlof en het coachen of trainen van medewerkers on the job.

Secretariaat

“Als assistent op het secretariaat zorg ik voor structuur, stroomlijn ik de digitale en papieren informatiestromen en houd ik time management in de gaten.”

Gestructureerd en overzichtelijk